SHS Hockey
Pojď do toho s námi a buď lepším hráčem..

SHS INDIVIDUAL SKILLS TRAINING / 8.12.2024 – 11:30

Termín:
08.12.2024 - 11:30
Místo:
ZS Moutnice
Cena:
7 000 Kč
Platba:
Cena je splatná na místě v den konání akce.
Upozornění Tato akce je již plně obsazena.
Upozornění Cena je za jednu skupinu hráčů.

SHS Hockey: Projekt, který dává možnost hráčům pracovat nad rámec klubové aktivity. Zaměřujeme se na komplexní rozvoj hráčů ledního hokeje s důrazem na jednotlivé schopnosti, dovednosti a jejich správné provedení. Cílem je rozvoj hokejových dovedností a jejich transfer do samotné hry. Chceme hráče neustále posouvat na lepší úroveň a pomoct jim v jejich hokejovém růstu. Pro hráče pořádáme jednotlivé tréninky, campy, soustředění, utkání, turnaje, ale i další zajímavé akce.

Základní informace: Nejefektivnější tréninkový program v naší nabídce, který má za cíl vhodně doplnit klubovou náplň hráčů a naše skupinové tréninkové programy. Tréninky probíhají ve třech malých skupinách (maximálně čtyři hráči) a jsou zaměřeny na detailní nácvik a rozvoj hokejových dovedností (bruslení, vedení puku, střelba). Hokejové bruslení vytváří základ pro všechny činnosti a jeho zvládnutí podmiňuje dosaženou úroveň technických a taktických dovedností. V moderním hokeji je správná technika bruslení, rychlost a obratnost jedním z rozhodujících faktorů výkonu. Hráč, který nemá dokonale zvládnutou techniku bruslení je limitován v další aspektech hry. Dále se zaměřujeme na dovednosti s pukem (vedení puku, přihrávky a jejich zpracování, střelba a zakončení). Důležitou součástí je propojení bruslení a dovedností s kotoučem. Chceme, aby se hráči jednotlivé dovednosti naučili a především, aby je dokázali uplatnit v rychlosti ve hře pod časoprostorovým tlakem. Tato forma tréninku je v dnešním hokeji nezbytná a dokáže každého hráče výrazně zlepšit. Naším cílem je s hráči pracovat intenzivně a především koncepčně v minimálním rozsahu jedné sezóny.

Informace k přihlášení: Na ledě budou celkem tři skupiny hráčů a tři trenéři. Jeden trenér bude specialista na bruslení a jeho stanoviště bude zaměřeno na techniku bruslení. Druhý trenér bude specialista na vedení puku a jeho úkol bude pracovat s hráči na dobré práci s pukem a celkovém stickhandlingu. Třetí trenér bude specialista na střelbu a herní činnosti v útočné třetině. Jeho úkolem tedy bude zlepšit hráče ve střelbě a v zakončení. Vy si můžete přes náš rezervační systém přihlásit skupinu, která bude společně trénovat celé dvě hodiny. Skupiny budou maximálně tři. Naše doporučení je, aby jste si vytvořili skupinu 3 hráčů. Při přihlašování přes rezervační systém vyplňte jednoho hráče a ty ostatní z Vaší skupiny napište do poznámky (celé jméno a ročník narození). 

Časový program akce: 

  • 10:50 – 11:05 / společné rozcvičení
  • 11:30 – 12:30 / trénink na ledě
  • 12:45 – 13:45 / trénink na ledě
  • 14:00 – 14:20 / kompenzační cvičení

Poznámka: Na tuto akci se můžou přihlásit tři skupiny hráčů. V případě zájmu je nutná objednávka prostřednictvím rezervačního systému. Počet míst je omezen.

Dotazy: Mgr. Luboš Voříšek / +420 606 332 012 / vorisek19@gmail.com.